KOMİTELER, İNŞAATÇILARIN SORUNLARINI MASAYA YATIRDI

Oda’da yapılan toplantıya, 1. Ve 15. Komite üyeleri Şener Söğüt, Recep Öztürk, Razi Nihan Hacet, Bekir Bekiroğlu, Aydın Uzunoğlu, Latif Hürtürk ve Selahattin Doğan katıldılar. Toplantının ilk konusunu, ilçede gelişmek isteyen firmaların sorunları oluşturdu. İnşaat sektöründe yer alan firmaların karşılaştığı engeller, ekonomik sorunlar görüşüldü ve çözüm olabilecek öneriler alındı.

İkinci konuyu kamu ihalelerinin şartları oluşturdu. İhale sisteminde inşaatçıların karşısına çıkan sorunlar, bu sorunların nasıl çözülebileceği ve atılacak adımlar konuşuldu. Recep Öztürk ve Şener Söğüt, bu konulardaki tecrübeleri ile önerilerde bulunarak, atılması gereken adımları anlattılar.

İlimtepe’de, belediyeden arsa alarak proje başlatacağı açıklanan TOKİ’nin bölgeye, sektöre faydaları, katkıları, olumlu ve olumsuz yönleri toplantının üçüncü maddesini oluşturdu. Bu konuda fikirlerini belirten komite üyeleri, yapılan anlaşmanın memnuniyet verici olduğunu, ancak İlimtepe ile Körfez arasındaki transit bir yolun gerekliliğini de ön plana çıkarttığını ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817