KOMŞUSU AÇKEN TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR
 Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in konuşma yaptığı uğurlamada önceliğin un olduğu yardımların yerine güvenle ulaştırılacağı ifade edildi. Başkan Köken, sevip saydığımız kendimizden gördüğümüz kardeşlerimize elimizden gelen katkıları devletimiz, belediyelerimiz , valiliklerimiz, kaymakamlıklarımız, sivil toplum örgütlerimizle birlikte yerine getirmek için çalışıyoruz. Orası bizim soydaşlarımızın toprağı, vatanı aynı zamanda bizim de yurdumuz diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Köken , komşusu açken tok yatanın bizden olmayacağını söyleyerek kültürümüzdeki yardımseverliğe vurguda bulundu.

Türk kültüründe temel dayanışma ve yardımlaşma önceliklidir.Bizler Türk milleti olarak kültürümüzün de özelliği olan yardımseverlikte bulunup hayır yapmayı severiz. Suriye Bayır Bucak Türkmen kardeşlerimize ulaştıracağımız bu yardım tırının devamı da gelecek diyen Başkan Köken, emeği geçen tüm kurumlara ve vatandaşlara teşekkür ediyorum dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817