KOMUTANIN NİKAHINI BAŞKAN YILDIRIM KIYDI
 Jandarma Komutanı Üst. Çetin’in Nikâhını Başkan Yıldırım Kıydı

         Karamürsel İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Sadık Çetin bekarlığa veda etti. Jandarma Komutanı Üsteğmen Sadık Çetin ile Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesinde stajyer doktor olarak çalışan Ebru Özkan’ın nikahını Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım gerçekleştirdi.

         Damat Sadık Çetin’in nikah şahitliğini Karamürsel Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ferdi Gürses ile Taşsan Şirketi sahibi İlker Aydın yaparken, gelin Ebru Özkan’ın şahitliğini İsmail Sarı ile Ayça Sarı yaptı.

         Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım genç çifte ömür boyu mutluluk dileyerek Nutuk, Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye etti.

         Amasya’nın sevilen ailelerinden Süleyman ile Kerime Çetin’in oğulları Sadık ile Kayseri’de yaşayan İbrahim ile Miyasa Özkan’ın kızları Ebru, düğün törenlerinden sonra Karamürsel’de yaşamaya başlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817