banner2779
banner2752
banner2750

Kongre Merkezi Üst Geçidinde Son Viraj

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Kongre Merkezi Tramvay Durağı ile Kocaeli Uluslararası Kongre Merkezi’ne ulaşımı sağlayacak yaya üst geçidinde çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi. Tramvaydan inen vatandaşların Kocaeli Uluslararası Kongre Merkezi’ne geçişlerine kolaylık sağlayacak üst geçitte ahşap zemin montajı yapılıyor.

TRAMVAY DURAĞINDAN KONGRE MERKEZİNE KOLAY ULAŞIM

Büyükşehir Belediyesi vatandaşların Kocaeli’de hayatını kolaylaştıracak hizmetlerine devam ediyor. Yol projeleri ile kent ulaşımına konfor getiren Büyükşehir Belediyesi, modern üst geçitler ile de vatandaşların karşıdan karşıya geçişlerini güvenli hale getiriyor. Tramvay güzergahında yer alan ve Kongre Merkezi noktasında hayata geçirilen üst geçit de bunlardan birisi.

ÇEVRE DÜZENLEMESİ İLE TAMAMLANACAK

Korkulukların takıldığı Kongre Merkezi Üst Geçidi,  çevre düzenlemesi çalışmalarının da tamamlanması sonrası birkaç hafta içerisinde hizmete açılacak. Kongre Merkezi Üst Geçidinde 65 yaş üstü ve engelli vatandaşların kullanımı için 2 adet asansör bulunuyor. 63,40 metre uzunluğunda 3,35 metre genişliğindeki üst geçidin tamamlanmasıyla tramvaydan inen vatandaşlar Kocaeli Uluslararası Kongre Merkezi’ne güvenli bir şekilde ulaşabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751