banner2779
banner2752
banner2750

 Konservatuvar sınav sonuçları 11 Eylül’de açıklanacak

Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuvarı ve Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi’nin 2012-2013 öğretim yılı yetenek sınavlarının birinci etabı hafta sonunda gerçekleştirildi. Birinci etapta Konservatuvarın müzik bölümleri ile Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi’nin sınavları yapıldı. Her iki bölümün sınavlarına 650 kişi girdi. Konservatuvarın ikinci etap sınavları 8 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Bu etapta Bale ve Halka Oyunları sınavları yapılacak.

SONUÇLAR 11 EYLÜL’DE AÇIKLANACAK

Sınav sonuçları 11 Eylül Salı günü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesi üzerinden ilan edilecek.

SINAVLARA BİN KİŞİ KAYIT YAPTIRDI

Konservatuvar ve Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi’nin sınavlarına katılmak için toplam bin kişi kayıt yaptırdı. Hafta sonunda Konservatuvar ve Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi’nin sınavlarına toplam 650 kişi katıldı. 8 Eylül Cumartesi günü yapılacak olan Bale Bölümü’nün sınavlarına ise yaklaşık 250 öğrencinin katılması bekleniyor. Bunun yanı sıra bu yıl yeni açılan Müzikli Oyun Grubu’na ve Çocuk Resim Bölümü’ne sınavsız toplam 100 kişi alınacak.

HAFTA SONU SINAV HEYECANI YAŞANDI

Büyükşehir Belediye Konservatuvarı ve Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi’nin hafta sonunda gerçekleştirilen sınavlarında öğrenciler ve veliler heyecanlı dakikalar yaşadı. Sınavlara giren öğrencilerin heyecanını sınav komisyonundaki eğitmenler giderdi. Sınav komisyonlarında, Konservatuvar ve Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi’nin başarılı eğitim kadrosunun yanı sıra, İstanbul Teknik Üniversitesi, Marmara, Mimar Sinan ve Kocaeli Üniversitesi’nden davet edilen akademisyenler görev yaptı. Sınavlarda öğrencilerin tek ses, çift ses, üç ses, ritim ve melodi yeteneklerine bakıldı. Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi’ndeki sınavlarda ise öğrencilerin çizim vuruşlarındaki yeteneği göz önünde bulunduruldu.

BALE SINAVI 8 EYLÜL’DE

Bale ve Halk Oyunları Bölümlerinin sınavları 8 Eylül Cumartesi günü yapılacak. Bale Bölümü’nün sınavları SDKM Bale Salonu’nda, Halk Oyunları Bölüm sınavı ise Büyükşehir Belediyesi Vinsan Gösteri Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Bale ve Halk Oyunları Bölümlerinin sınavlarında esneklik ve duyum yeteneği dikkate alınacak.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751