banner2779
banner2752
banner2750

Kontrolden çıkan süt tankeri reklam panolarına girdi: 1 yaralı
 Gölcük Değirmendere’de kontrolden çıkan süt tankeri yol kenarındaki reklam panolarına çarptıktan sonra orta refüje çarparak durabildi. Kazada bulunduğu yerde sıkışan sürücü ise itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Gölcük Değirmendere dörtyol ışıklar mevkiinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre D-130 karayolundan İzmit istikametine gitmekte olan Cafer Sezer idaresindeki 54 ZR 186 plakalı süt tankeri, Değirmendere dörtyol ışıklar mevkiinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak yol kenarındaki reklam panolarına çarptı. Süratli olan tanker daha sonra orta refüje çarparak durabildi. Meydana gelen trafik kazasında tanker sürücüsü Cafer Sezer bulunduğu yerde sıkışarak yaralandı.

 Trafik aksadı

Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bulunduğu yerde sıkışan tanker sürücüsü Cafer Sezer, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu sıkıştığı yerden çıkartılarak ambulansa alındı. Sezer, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle D-130 karayolunda ulaşım bir süre aksarken tankerin ve devrilen reklam panolarının yoldan kaldırılmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751