banner2752
banner2750

Konuk Başkan Yaşar Tuna’yı Ziyaret Etti

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere kentimizi ziyaret eden Erzurum Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, ilçe başkanı Tuna’nın konuğu oldu. Parti binasında gerçekleşen ziyaret sırasında bir dönem Körfez Belediyesi’nde görev yapan ancak daha sonra Çat Belediye Başkan Yardımcılığına atanan Bekir Sarıgül de hazır bulundu.

KALABALIK KARŞILADILAR

İlçe başkanı Tuna ve parti yöneticilerinin yanı sıra gerçekleşen buluşma sırasında Körfez Belediyesi Özel Kalem Müdürü Zekeriya Çetin, meclis üyesi Cengiz Öztürk, Esentepe Mahalle Başkanı Kahraman Aydın, ilçe başkan vekili Nurettin Okutan, ilçe yöneticilerinden Şaban Aydın ve partililer katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİLER

İlçe başkanı Tuna, “Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar ve başkan yardımcısı Bekir Sarıgül kardeşim ziyaretimize geldi. Kendilerine çok teşekkür ederiz” dedi. Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar ve Belediye Başkan Yardımcısı Bekir Sarıgül de samimi ev sahiplikleri dolayısıyla Tuna ve parti yöneticilerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751