KONUK BAŞKANLARDAN ESKİHİSAR'DA YEŞİL PEDAL BİSİKLET TURU
 Okullarında dereceye giren başarılı öğrencilere bisiklet hediye eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Sağlıklı Kentler Birliği Gebze buluşması için kente gelen konuk belediye başkanlarıyla birlikte Eskihisar’da ‘Sağlık İçin Yeşil Pedal’ turuna katılarak sahil boyunca pedal bastı. Başkan Köşker konuklarına Gebze’nin incisi Eskihisar’ı bisiklet turu boyunca tanıttı

 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde Gebze’de gerçekleştiren Sağlıklı Kentler Birliği toplantısına katılan belediye başkanları ve yerel yöneticiler Eskihisar’da düzenlenen yeşil pedal bisiklet turuna katıldı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve konuk belediye başkanlarının yanı sıra Uludağ Üniversitesi Bisiklet Grubu’nun da katılım sağlayarak destek verdiği bisiklet turu öncesi Gebze’de okullarında dereceye giren öğrencilere bisiklet hediye edildi. Başarı sertifikalarını ve bisikletlerini öğrencilere, Eskihisar sakızağacında düzenlenen törenle veren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Geleceğimiz olan siz değerli evlatlarımıza başarılarının devamını dilerim. Aldığınız bu hediye ilerideki başarılarınıza moral-motivasyon desteği olsun. Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin” dedi. Bisiklet teslim töreninden sonra ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve konuk belediye başkanları Eskihisar sahilinde ‘Sağlık İçin Yeşil Pedal’ etkinliği için bisiklete binerek pedal bastı. Bisiklet turunda konuklarına Eskihisar sahilini tanıtan Başkan Köşker daha sona misafirlerini tekne turunda ağırladı. 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817