KOOPERATİFTEN SATILIK AKARYAKIT İSTASYONU
 Körfez’de faaliyet gösteren SS 10 Nolu Körfez İzmit Taşıyıcılar Kooperatifi’ne ait olan ve 112 kooperatif üyesinin hissedar olduğu Pasific adlı akaryakıt istasyonu satışa çıkartıldı. Körfez’in en işlek noktasında yer alan ve geniş alana sahip kooperatife ait akaryakıt istasyonunun, üyelerin isteği ile satışa çıkartıldığı belirtiliyor.
Alınan bilgilere göre, Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Bağlar Caddesi’nde, D-100 karayolu kenarında yar alan Pasific adlı akaryakıt istasyonu satışa çıkartıldı. 3 bin 500 metrekarelik alana sahip olan akaryakıt istasyonuna, kooperatif üyesi olan 112 kişi hissedar. Değeri yüksek olan akaryakıt istasyonu için bu güne kadar 3 kişinin talip olduğu ve yaklaşık 7 milyon lira değer biçtikleri belirtiliyor. Asıl değerinin 15-20 milyon lira arasında olduğunu belirten kooperatif üyeleri, iyi bir bedel verilmesi hallinde satışın yapılmasını ve alınan paranın üyeler arasında pay edilmesini istiyorlar.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817