KOORDİNASYON KURULU TOPLANDI
 Yeni ufuklara doğru yürüyoruz

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İSU’da düzenlenen Büyükşehir Belediyesi Genişletilmiş Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na katıldı. Büyükşehir’in üst düzey yöneticilerinin yer aldığı toplantıda Kocaeli’nin Türkiye’de örnek alınan, model bir şehir haline geldiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Önümüz aydınlık, geleceğe umutla bakıyoruz. Yeni ufuklara doğru, yeni adımlar atmak için bilimsel veriler ışığında çalışmalar yapıyoruz’’ dedi.

 

KOORDİNASYON KURULU TOPLANDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genişletilmiş Koordinasyon Kurulu Toplantısı,  İSU Genel Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde yapıldı. Kurumun bahçesinde düzenlenen iftarlı toplantıda Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir’in üst düzey yöneticileriyle bir araya geldi. Toplantıda Genel Sekreter Ersin Yazıcı, Genel Sekreter Yardımcıları Tahir Büyükakın, Mustafa Çöpoğlu, Ercan Yazıcı, İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Kent Konut Genel Müdürü Bahattin Yanık, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, Belde AŞ Genel Müdürü Kemal Yazıcı, başkan danışmanları, kurum ve şirketlerin daire başkanları ile şube müdürleri hazır bulundu. Başkan Karaosmanoğlu, toplantı öncesinde bahçede sergilenen eski su pompaları hakkında İSU Genel Müdürü Bayram’dan bilgi aldı.

 

SUYUN KAYNAĞI İSU

Toplantıda bir değerlendirme yapan Başkan Karaosmanoğlu, Ramazan ayında suyun öneminin daha iyi anlaşıldığını belirtti. Başkan Karaosmanoğlu, “Suyun önemi Ramazan’da daha iyi anlaşıldığı için suyun kaynağı olan İSU’nun bahçesinde bir araya geldik. Suyun olduğu yerde hayat vardır. Suyun olmadığı yerde hayat durur. Su hizmetimizi İSU aracılığıyla en güzel ve en verimli şekilde veriyoruz. Nerede su problemi varsa çözüyoruz, günlük problem varsa tankerlerle su götürüyoruz. Belediyecilik halkın derdiyle dertlenmek, bu dertlere çözüm aramaktır” diye konuştu.

 

YENİ HİZMETLERLE YOLA DEVAM

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin tüm birimleriyle Kocaeli halkına en güzel hizmeti sunmanın gayreti için de olduğunu ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, ”Değerli çalışma arkadaşlarım, Kocaeli’nde güzel bir hizmet kadrosu oluşturduk, Türkiye’ye örnek bir kadroyu buluşturduk ve Türkiye’ye model olduk. Ama hayat devam ediyor, ihtiyaçlar devam ediyor ve bizim hala yapmamız gerekenler var. Enerjimizi, verimliliğimizi, kalitemizi artırarak, yeni hizmetler, yeni eserlerle yolumuza devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

 

İFTARI BİRLİKTE YAPTILAR

Büyükşehir’in Kocaeli halkına güler yüzle hizmet ettiğini, Büyükşehir’in hizmet elinin kentin en ücra köşelerine kadar uzandığını dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Bugün, göreve başladığımız noktadan kilometrelerce uzakta, daha yüksekte ve daha ilerideyiz. Bu da sistemle oldu. Bu yetkiyi hükümet bize vermeseydi, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan belediyeci olmasaydı Kocaeli’nde yaptıklarımız böyle olmazdı. Bugün Kocaeli’nin her yeri bize yakışır bir hale geldi. Bu bir zenginliktir, bu bir milli varlıktır. Bu içimizi açan, huzur veren bir zenginliktir’’ açıklamasını yaptı. Başkan Karaosmanoğlu ile toplantıya katılan yöneticiler, daha sonra birlikte iftar yaptı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817