KÖPRÜ MÜ TUZAK MI?
 Tütünçiftlik Diş Hastanesi karşısında yapılan battı çıktı köprüsü sürücüler için tuzak olmaya başladı. Giriş ve çıkışı hesaplanmadan yapılan köprüde her gün kaza olmaya başladı.

Körfez Ticaret Odası başkanı Mustafa Efe’nin de her toplantıda gündeme getirdiği , ancak yetkililerin kulaklarını tıkadığı köprü, trafik kon trol edilemediği ve araçların birbirini zamanında görme imkanı olmadığı için kazalara neden oluyor.

İzmit istikametinden yan yolu kullanarak yarımca’ya giden İbrahim Akgün, yönetimindeki 43 LD 176 plakalı otoya, battı çıktı köprüsünden geçmeye çalışan Ahmet Karaoğlu idaresin deki 34 PIm 63 plakalı araç çarptı. Her iki sürücü de kazayı yara almadan atlatırken, kullandıkları araçlar büyük hasar gördü. Sürücüler, yol kenarındaki demir bariyerlerin görüşü engellediğini ve kontrolsüz trafik nedeniyle kazanın yaşandığını söylediler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817