banner2779
banner2752
banner2750

KÖPRÜNÜN YAPIMI TAMAMLANDI
 Bu kapsamda, şehirlerarası yollarda ve E-5 karayolunda hızlanan trafikte yayaların karşıdan karşıya geçişini güvenli bir hale getirmek amacı ile Kirazlıyalı bölgesinde çelik kondisyonlar ile köprü inşa etti. Fen İşleri Müdürlüğü’nce yapımına başlanılan ve kısa sürede köprünün yapımını tamamen bitiren Körfez Belediyesi, boyama çalışmalarının ardından köprüyü tamamen bölge halkının hizmetine açacak. Yaya köprüsünün platform uzunluğu 22 metre, genişliği 2,20 metre, yüksekliği 12 metre olarak tamamen çelik kondisyonlar yapımı tamamlandı.

Bölge Halkının Ulaşımı Güvenli Hale Getirildi

Daha önce E-5 karayolunu kapsayacak şekilde inşa edilen köprü sahil tarafına geçecek vatandaşlar için ortaya çeşitli zorluklar çıkartıyordu. E-5 karayolunu geçen vatandaşlar daha sonra tren yolunun altından geçerek ulaşımları bu şekilde sağlıyorlardı. Körfez Belediyesi, bölge halkının da talepleri arasında olan köprüyü daha güvenli hale getirerek vatandaşların tek seferde ulaşımlarını sağlamalarına adına mevcut olan köprüye ek olarak çelik kondisyonlar ile yeni köprü inşa etti.

Körfez’de Büyük Değişim

Körfez Belediyesi, şehirlerarası yollarda köprülü kavşaklarla hızlanan trafikte yayaların karşıdan karşıya geçişini güvenli bir hale getirmek amacı ile 22 aylık gibi süre zarfında 3 adet yaya üst geçidini tamamlayarak kente kazandırdı. Özellikle şehirlerarası karayollarında üst geçitler büyük bir rahatlık sağlarken, can ve mal kayıplarını da önlüyor. Araç akışının yoğun olduğu bölgelerde yapılan üst geçitler ile bölge insanının trafik güvenliği sağlanırken yapılan üst geçitler ayrıca Körfez’in giriş çıkışlarına da bambaşka bir görünüm kazandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751