banner2779
banner2752
banner2750

Koray Şener’in Ailesinden  Başkan Baran’a Teşekkür

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşma öncesi tribünde kalp krizi geçiren Fenerbahçe taraftarı Koray Şener, yaşamını yitirmiş, ölümü herkesi büyük üzüntüye boğmuştu. Körfez Mimar Sinan Mahallesi’nde oturan Koray Şener’in adı da Körfez Belediyesi tarafından evinin hemen karşında bulunan parka verildi ve adı ölümsüzleştirildi. Başkan Baran da acılı aileyi bu süreçte yalnız bırakmadı, her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

“DESTEĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Koray Şener’in babası Rıfat Şener ile amcası Lütfü Şener de Başkan Baran’ı makamında ziyaret ederek yaşadıkları zorlu süreçte desteklerinden dolayı ve Koray Şener’in isminin parka verilecek olmasından dolayı teşekkürlerini iletti. Başkan Baran tarafından kapıda karşılanan Baba İrfan Şener, “Hem sizlerin hem de hemşerilerimizin desteği acımızı dindirmedi ama biraz olsun hafifletti” dedi.

İSMİNİ YAŞATACAĞIZ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Acınızı paylaşıyoruz. Kardeşimiz Koray Şener'in adını evinin karşısında bulunan parkta yaşatacağımızı geçtiğimiz günlerde taziye ziyaretimizde söylemiştik. İlk meclis toplantımızda bunun kararını da alacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751