Koreliler, Kocaeli'yi çok sevdi
 Güney Kore Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Taedon Jeon, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. Korelilerin Kocaeli'de yeni yatırımlar yapmak istediğini belirten Jeon, Koreli yatırımcıların Türkiye ve Kocaeli'den çok memnun olduğunu vurguladı.

 

KOCAELİ, KORELİ YATIRIMCILAR İÇİN ÖNEMLİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yatırım fırsatlarını görüşmek üzere Kocaeli'ye gelen Güney Kore Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Taedon Jeon'u makamında ağırladı. Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş'un da hazır bulunduğu ziyarette Başkonsolos Jeon, Kocaeli'nin Koreli yatırımcılar için önemli bir kent olduğunu belirtti.

 

"KOCAELİ'DEKİ FIRSATLARI ARAŞTIRIYORUZ"

Kocaeli'ye yatırım yapmaktan son derece memnun olduklarını söyleyen Jeon, Koreli yeni yatırımcıların da Kocaeli'deki fırsatları araştırdığını ifade etti. Bu amaçla Kocaeli'de çeşitli temaslarda bulunduklarını söyleyen Jeon, ticaret odası ve sanayi odası gibi kurumları da ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulunacaklarını kaydetti.

 

"KORE'YLE GÖNÜL BAĞIMIZ VAR"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise Kore ve Türkiye arasında bir gönül bağı oluştuğunu ve Koreli yatırımcıların Kocaeli'yi seçmesinden son derece memnun olduklarını dile getirdi.​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817