KÖRFEZ 95 EVLER DE ARAÇ TAKLA ATTI

Körfez İlçe 95 Evler battı – çıktı üzerinden meydana gelen kaza görenlere korku dolu anlar yaşattı. Kaza şans eseri yaralanan olmazken büyük maddi hasar oluştu. Vatandaşlar kontrolsüz ve devamlı kaza olan kavşağa yetkililerin el atmasını bekliyor.

Ahmet YARAR

Yapıldığı günden bu yana görüş sıkıntısının vurgulandığı 95 Evler Battı Çıktı bir kazaya daha sahne oldu. İddialara göre kaza şöyle meydana geldi;” 34 HN Plakalı İ.R. yönetimindeki Fiat Marka otomobil İstanbul istikametinden İzmit istikametine seyir halindeyken, 41 F 7840 plakalı sürücüsünün ismi belirlenemeyen araç yola fırladı. Kafa kafaya çarpışan araçlardan bir tanesi viyadüğün refüjüne çıkarak takla attı. Olayda şans eseri yaralanan olmazken polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Görenlere korku dolu anlar yaşatan kaza sonrası vatandaşlar; Buranın zaten kontrolü yok. İnsanlar devamlı burada kaza yapıyor. Yol çıkışı gözükmediği için buraya ayna koydular ancak onuda esmer vatandaşlar çalıyor. Yetkililer insa öldüğü zaman mı önlem alacaklar”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murti 11 yıl önce

evet bir kez daha kural ve kaide tanımaz aziz millletimizin fertleri ortaya çıktı.neyseki kazada ölen yok.bir çözüm bulunmalı diye yazılmış haberde.aslında trafik sorununun çözümü bulunmuş lakin kural tanımaz vatandaş sorunu çözülemiyor.trafik kurallarından haberleri yok sürücülerin.kavşaktan dönen sürücü durup sağ tarafı kontrol etmesini,istanbul istikametinden izmit istikametine gidende battı çıktı bölgesine geldiğinde yavaşlaması gerektiğinin farkında bile değil.kimse battı çıktıya bahane bulmasın tek suçlu var oda biz vatandaşlarda.okuyup öğrenme,ve bunları hayatımıza tatbik etme özürlüyüz malesef..!

Avatar
Ferhat Duru 10 yıl önce

i̇ş sağlığı ve güvenliği ile ilgili ortak sağlık güvenlik birimi osgb hizmetleri için http://www.kadro-osgb.com/

banner2817