banner2779
banner2752
banner2750

Körfez Ağrılılar Derneği  İsim Değiştirdi

Değişiklikle derneğin adı Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği olarak değiştirildi. Dernek merkezinde yapılan kongreye, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK parti İl Başkan Vekili Zeki Canşi, AK Parti Körfez İlçe Başkan Yardımcısı Adem Tetik, çok sayıda protokol ve STK temsilcisi, konuklar ve dernek yönetimi ile üyeler katıldılar.

Kongrede yapılan konuşmalarda derneğin bugüne kadar özellikle vatandaşlara destek amacıyla başlattığı giyim yardımları, kırtasiye yardımları, üyelere sağlık kuruluşları ile indirim anlaşmaları gündeme geldi ve başarılı çalışmaların devam edeceği mesajı verildi.

Kongre sonrasında bazı tüzük maddelerinde değişiklik yapılırken, Nurettin Kaplan başkanlığında ki yönetim listesinin aynen devamı hakkında oy birliği ile karar alındı.

Olağanüstü Genel Kurul’da şu maddeler de değişiklik yapıldı:

1- Dernek Tüzüğünün 2009 yılından kalmasından dolayı tamamının değiştirilmesi hususunda oylamaya geçildi. Tüzüğün tamamı okundu ve tüm maddeler oy birliği ile kabul edildi.

2- Körfez Ağrılılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin isim değiştirilerek Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği olarak değiştirilmesi hususunda oylamaya geçildi ve oy birliği ile kabul edildi.

3- Derneğin yurt içinde veya yurt dışında Anadolu illeri ile alakalı kurulacak Federasyonlara katılma ve Yurt içinde Ağrı ili ile alakalı Federasyonlara katılma veya kurma kararının alınması ve Yönetim kuruluna yetki verilmesi hususunda oylamaya geçildi ve oy birliği ile kabul edildi.

4- Kocaeli ilinde ve Kocaeli dışında derneğin şubelerinin açılması hususunda oylamaya geçildi ve oy birliği ile kabul edildi.

5- Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinin seçimine gidildi. Seçim tek liste ile yapıldı. Oy birliği ile Nurettin KAPLAN’ ın sunduğu liste kabul edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751