KÖRFEZ AK GENÇLERDEN YAKUP KOÇVER’E ZİYARET


AK Parti Körfez gençlik kolları Halkla İlişkiler ve Seçim işleri birim başkanlıklarının ortaklaşa düzenlediği SHM programları kapsamında gerçekleştirilen ziyarette konuşan gençlik kolları başkanı Kadir Alçık’’ Öncelikle Yakup Koçver muhtarımıza bizi kabulünden ötürü teşekkür ediyorum, biz gençlik kolları olarak mahallelerimizdeki gençlerimizle bir araya gelip ortak çalışmalar yapmanın yanında gençlerimizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını en iyi bilecek yetkili mercilerimiz olan muhtarlarımızı ziyaret etme kararı aldık ve ilk ziyaretimizi de Güney mahallesi muhtarımıza yapıyoruz.’’

 

Ziyaret için teşekkür eden Güney Mahallesi Muhtarı Yakup Koçver; Mahalle gençliğimizin sorunlarına ilgi göstermeniz bizi memnun etti, gençlerimiz ve mahallemiz için bizde muhtarlık olarak belediyemizle ortaklaşa hareket ederek, elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Gençlerimiz ve çocuklarımız ülkemizin geleceği, gençlerimiz ne kadar iyi yetişirse, ülkemiz o kadar daha ileriye gider.

 

Gençlik kolları başkanı Kadir Alçık’ın Yakup Koçver’e çiçek takdim ettiği ziyaret, hatıra fotoğrafı çekinmesiyle son buldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817