KÖRFEZ AK GENÇLİKTEN “ İFTARA 5 KALA “ ETKİNLİĞİ
 “Ramazan Ayında Sahadalar”

AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık ve Yönetimi, kurdukları 3’er kişilik timlerle, iftara 5 Kala projesi kapsamında; Körfez’in her bölgesinde duraklarda, yol üzerlerinde, otobüslerde iftara yetişmeye çalışan vatandaşlara hurma ve su dağıtımı gerçekleştirdiler. 
Gerçekleştirilen bu proje Körfez Halkının büyük beğenisini ve takdirini kazandı.

Projenin Amacı

Gerçekleştirilen etkinlik ile ilgili açıklamada bulunan AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık şu ifadelere değindi,“AK Parti Körfez Gençlik Kolları Başkanlığı olarak ‘iftara 5 kala’ uygulamamıza bu Ramazan ayında da devam ediyoruz.
Projemizin amacı, uzun ve yorucu bir günün ardından iftara evine yetişmekte zorlanan vatandaşlarımıza trafik ışıklarında, duraklarda, otobüslerde,  halkın yoğun olduğu yerlerde iftariyelik dağıtarak, oruçlarını açmalarına vesile olmak. “ ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817