KÖRFEZ AKADEMİSPOR'LU MİNİKLER GÖVDE GÖSTERİSİNDE BULUNDU

Geleceğin futbolcu adaylarının ve velilerinin büyük heyecan yaşadıkları etkinliğe, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AKP Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, CHP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Kaçar, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Kotsiad Başkanı Mehmet Allak, Belediye Meclis Üyeleri Tayfun Balıkçı, Vahit Eryılmaz, Engin Taşdemir, Pınar Uysal ve çok sayıda protokol, veli katıldılar.

Aşure dağıtımı

Program, Belediye Başkanı İsmail Baran, AKP İlçe Başkanı Osman Badem, CHP İlçe Başkanı Mehmet Kaçar ve meclis üyelerinin tabaklara aşure doldurup dağıtmalarıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra, Taekwondoo’da dünya ikinciliği ve üçüncülüğü kazanan Şevval Yarar’a İsmail Baran ve protokol tarafından hediyeleri sunuldu. Ardından, bir konuşma yapan İsmail Baran, belediye çalışmalarını, projelerini ve spor faaliyetlerine verilen önemi anlattı.

Tribünlerin tıklım tıklım dolduğu etkinlikte, daha sonra miniklere yine protokol tarafından süt ve madalya dağıtıldı. Süt içmenin özendirilmesi amacıyla yapılan dağıtımdan sonra da minik futbolcular penaltı yarışması düzenlediler. Körfez Belediyesi Spor Koordinatörü Metin Özkan tarafından düzenlenen etkinlikle, sporcu minikler gönde geösterisi yaptılar ve güzel bir hafta sonu yaşadılar.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817