Körfez AKP’de toplantısında ilkler yaşandı
 Olan toplantı gerçekleşti. Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olarak seçilmesinden sonra, değişikliklerin başladığı AKP’de, Körfez İlçe’de yapılan 60. Genişletilmiş Meclis Danışma Toplantısı ilklere sahne oldu.

Tütünçiftlik Belediye Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya İl Başkanı Mahmut Civelek, İlçe Başkanı Osman Badem, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kolları yönetimi ve üyeleri ile çok sayıda partili salonu doldurdu. Yaklaşık 1200 kişinin yer aldığı salonda, yakında başlayacak olan yeni oluşumların heyecanı göze çarpıyordu.

Kürsüde ilk kez Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi ve adı olmadan hazırlıklar yapıldı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun resmi ve adı salonda yer aldı. Seçilen müziklerde de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlık dönemindeki müzikler yerine, kardeşlik, birlik mesajları veren müziklere yer verildi. Salonda göze çarpan bir diğer unsur ise yakında yapılacak olan il ve ilçe kongreleri nedeniyle Körfez’de görev verilmesini bekleyen isimlerin ön plana çıkmaları oldu. Ali Çakır, Şener Söğüt, Mehmet Irak, Osman Badem,  Fehmi Öztürk,Sinan Barış Kaya salonda yer aldılar. Engin Koyun’un da adı geçmesine rağmen düşünmediğini belirtmişti. Başkanlığın kendi hakkı olduğunu söyleyen Mustafa Çelik’te yine salonda yer aldı.

Salonda toplanan kalabalık arasında, yerel seçimlerden sonra küsmesi beklenen eski Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Şendoğan’da il başkanının hemen arkasındaki sırada yerini aldı. Toplantıya katılan ve muhtemel ilçe başkanı adayı olarak gösterilen Osman Badem, Şener Söğüt ve Ali Çakır en çok ilgi gören isimler arasında yer aldı.

Divana seçilen Bekir Sarıgül, Nimet Yazıcı, Emre Kökçan ve Emine Başaran’ın yerini almasından sonra partinin faaliyetlerin ve yapılacak çalışmaları anlatan konuşmalar yapıldı.

Konuşmak için kürsüye çıkan Körfez belediye Başkanı İsmail Baran, “2015’deki genel seçimler için de hep birlikte canla başla çalışacağız. Seçilen ilçe Başkanı, yönetim kim olursa olsun yanlarında olacağız. Önemli olan kimin ilçe başkanı olacağı değildir. Seçimde elde edilecek başarıdır. Amacımız partimiz ve ülkemiz için en iyi çalışmayı yapacak listeleri seçmektir” dedi.

AKP İl Başkanı Civelek Körfez’deki toplantıda bugüne kadar önlerine koydukları her hedefe ulaştıklarını belirtti.  Civelek kongrelerde çok aday çıkmasının sorun olmadığını söyledi, “Yeter ki nifak tohumları ekilmesin. Adayımız şu kişi dendiğinde herkes onun yanında olmalıdır. Buna uymayanların bu partiyi yıpratmasına izin vermeyiz. Adayın çok olması partimize olan ilginin ve görev aşkıyla yanan arkadaşların çokluğunu gösterir’’ dedi. Yapılacak olan genel seçimlerde, istenen değişikliklerin yapılabilmesi için çok sayıda milletvekili çıkartmak gerektiği ve hedef çıtasının bu nedenle daha da yukarılara çekileceği belirtildi.

Konuşmalardan sonra partiye hizmet veren Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve İlçe Başkanına hazırlanan teşekkür plaketleri, Mahmut Civelek ve İsmail Baran tarafından verildi.




katkılarından dolayı körfez ilçe başkanı Osman Badem,Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'a plaket taktim etti.











Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817