KÖRFEZ AMASYALILAR DERNEĞİ UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE BAŞLATTI
 Körfez yarımca Hacı Osman Mahallesi Bağdat Caddesi’nde faaliyet gösteren Körfez Amasyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Gümüş ve yönetimi, gençleri etkisi altına alan uyuşturucu maddelerle ilgili mücadele seferberliği başlattı.

Dernek Başkanı ve MHP Körfez Belediye Meclis Üyesi olan Mehmet Gümüş, Körfez’de uyuşturucu kullanımı ile ilgili artış olduğunu belirterek, ‘’Gençleri ve tüm toplumumuzu olumsuz etkileyen uyuşturucu madde kullanımı genç ölümlere neden olmaktadır. Gençler son zamanlarda kumar ve uyuşturucu madde nedeniyle kavgalar edip, birbirlerine zarar vermekteler. Hacı Osman Mahallesi’nde belirli noktalarda gençler toplanmakta ve boş zamanlarını geçirmekteler. Emniyet ve belediye bu noktalara kamera koyup, sürekli dolaşan ekiplerle kontrol altında tutmalı. Biz de dernek yönetimi olarak gençlere daha çok göz kulak olmak ve yapacağımız etkinliklerle onları spora ve daha faydalı uğraşlara çekmeye çalışacağız’’ dedi.

Mehmet Gümüş bu amaçla 31 Temmuz-14 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan futbol turnuvası düzenlediklerini belirterek, ‘’Turnuvamız yarımca Sahili’nde tesislerde yapılacak. Gençler geleceğimiz ve umudumuzdur. Gençlere sahip çıkmazsak, geleceğimizi de belirsizlik içine bırakmış oluruz’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817