Körfez Amasyalılar Derneği Yeni Yönetimi oluştu
 Körfez’de geniş bir üye kesimi olan derneklerden biri olan Körfez Amasyalılar Derneği yeni yönetimini belirledi ve ilk ziyaretini de Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can’a yaptı.

Derneğin, Yarımca Hacı Osman Mahallesi’ndeki binasında yapılan yönetim Kurulu seçimi ile Körfez Amasyalılar Derneği Yönetimi şu şekilde belirlendi:

Sedat Esen Başkan, Gökhan Taksim, Turan Menteş, Ahmet Gümüş, Erdal Tunç Başkan yardımcıları, Ramazan Parlak, Sadık Aydın, Serkan Menteş, Mehmet Gümüş, Yunus Akgün, Necip Taştepe, Mehti Menteş, Duran Çıtır, Musa Duaman ve Osman Bakırcı Yönetim Kurulu Üyesi.

Yeni yönetimlerini belirleyen dernek, ilk ziyaretlerini de Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can’a yaptılar ve derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817