banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ ARAÇ LASTİKLERİNDEN TEMİZLENDİ
  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Çevre Koruma Şube Müdürlüğü’nün amfibik aracıyla İzmit Körfezi Doğu Sahilinin Lastik-İş Sosyal Tesisleri mevkiinde detaylı temizlik yapıldı. Amfibik araçla deniz dibindeki otomobil ve kamyon lastikleri temizlendi.

 

AKINTIYLA SÜRÜKLENEN LASTİKLER

Deniz akıntısıyla sahile yakın bir bölgede biriken lastikler amfibik araç tarafından deniz dibi taranarak toplandı. Ekipler tarafından yapılan yosun temizliği sonrasında denizin berraklaşmasıyla görünür hale gelen araç lastikleri, deniz dibi taranarak amfibik araçla çıkarıldı.

 

AMFİBİK ARAÇ DENİZDEN ÇIKARDI

Amfibik araca monte edilen aparatla deniz dibi taranarak, dibe çökmüş her türden atık temizlenebiliyor. Yapılan çalışmalar neticesinde denizin sahile yakın kısmında dibe çökmüş haldeki araç lastikleri sahile alındı. Amfibik araçla bölgede araç lastiği kalmayana kadar çalışmalar sürdürülecek. Sahilde toplanan araç lastikleri Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri tarafından alınarak bertaraf edilmek üzere sahilden uzaklaştırılacak.

 

TÜM KÖRFEZDE ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

Amfibik yüzergezer sulak alan taşıtı 2015 yılı içerisinde İzmit Körfezi’nin çeşitli alanlarında özellikle Körfezin doğu sahilinde, Bayramoğlu Halk Plajında, Fuar Göletinde ve dere ağızlarında etkin bir şekilde yosun ve atık toplama çalışmaları gerçekleştirdi. Son çalışmayla sahil kesiminde yaklaşık 50 adet araç lastiği, bertaraf edilmek üzere denizden toplandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751