Körfez AVM’de beklenen  Sonuç
 Körfez’de faaliyet gösteren ve bir gurup tarafından yönetim olmadıkları gerekçesiyle mahkemeye verilen Körfez AVM Center’de beklenen karar çıktı. Körfez Sulh Ceza Mahkemesi’nde devam eden duruşmada, Hakim mevcut olan yönetimin iptali ile ilgili başvuruyu red etti.

Karar, AVM yönetimi tarafından zafer olarak değerlendirilirken, sürekli olarak kendilerinin yönetim ol

duklarını iddia eden karşı tarafta da hayal kırıklığı oldu.

Bilindiği üzere, yaklaşık 8 ay önce AVM’de iş yeri olmamasına rağmen bir gurup kendi aralarında toplantı yaparak yönetim olduklarını iddia etmiş ve çeşitli anlaşmalar yapmaya başlamışlardı. Konunu mahkemeye taşınmasından sonra, karşı gurup mevcut olan yönetimi tanımadıklarını ve iptal edilmesi gerektiğini söyleyerek dava açmışlardı. Bu gün görülen mahkemede bu isteğin reddine ve mevcut yönetimin tanınmasına karar verildi.

AVM yöneticisi Aynur Vergili, yapacağı basın toplantısı ile gelişmeleri açıklayacağı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817