KÖRFEZ BAKAN FİKRİ IŞIK'I AĞIRLADI
 Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına katılı. Burada yaptığı konuşmada, güzel bir ülke ve şehirde yaşadıklarını söyledi. Türkiye ve Kocaeli'yi layık olduğu yere çıkarmanın herkesin önceliği olduğunu ifade eden Işık, "Bunun için de gece gündüz çalışıyoruz. Arzumuz, memleketimizi layık olduğu yere getirmek. Bu noktada çalışmayı vazife olarak görüyoruz.

Önümüzdeki dönemde Körfezimizi çok daha güzelleştirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Allah nasip ederse artık Körfezi metroyla İzmit ve Kartepe'ye bağlayacağız" şeklinde konuştu. Bakan Işık, demiryolu ağını Körfez'de yaşayan vatandaşların hizmetine sunacaklarını dile getirerek, şunları kaydetti: "Bizim için en önemli olan birliğimizdir, beraberliğimizdir, kardeşliğimizdir. Körfez, 81 vilayetimizin tamamının bir arada kardeşçe yaşadığı güzel bir ilçemiz. Bu birlikteliğimizi ve beraberliğimizi daha da güçlendireceğiz. Bizler farklılıklarımızı zenginlik olarak görüyoruz. Bu anlayışla önümüzdeki süreçte çok daha güzel günleri birlikte göreceğiz. Duamız, Dünyamızın barış için, Müslümanların ve bütün insanların huzur içinde yaşadığı bir gezegen olması." 







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817