“KÖRFEZ BASINIMIZ ÇOK GÜÇLÜ”

Göreve geldiği günden bu yana Körfez siyasetine büyük hareket getiren, kurduğu yönetim kurulu ile her organizasyona katılarak vatandaşlarla birebir temas eden, programları, vefa turları ve özel programları ile ilçeye saygın bir siyasi kültür kazandıran AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir, bugün gazetemizi ziyaret etti.

“İLÇEMİZ İÇİN AVANTAJ”

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında gündem üzerine sohbet edilen buluşmada Demir, medyanın önemine değindi ve Körfez ilçenin de güçlü bir basın etkinliğine sahip olduğunu ifade etti. Demir, “Basınımızın bu saygın yapısı Körfez’in en güçlü imkanıdır. Sizlerin varlığı siyasetin işleyişine de yön vermektedir” dedi. Demir ayrıca misafirperverliği dolayısıyla gazetemiz Genel Yayım Yönetmeni Burhan Yarar ile Yazı İşleri Müdürümüz Serpil Yarar’a teşekkür etti.

YARAR BAŞARILAR DİLEDİ

Konukları ile yakından ilgilenen Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Burhan Yarar, siyaseti yakından takip ettiklerini, Aysun Hanımın da gözlemlediği kadarıyla Körfez ilçede büyük ses getiren bir çalışma temposu içine girdiğini dile getirdi. Yarar ayrıca AK Partili kadınlara görevlerinde başarılar diledi. İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir, ziyaret anısına Yazı İşleri Müdürümüz Serpil Yarar’a çiçek takdiminde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817