banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ BAYAN PROTOKOLÜ VE MUHTARLAR BURSA'YA KONUK OLDU

İlkini Körfez’de yapan bayanlar, bu kez Bursa Gemlik’e konuk oldular. Gemlik Atatepe Sosyal Tesisleri’nde bir araya gelen yemekli buluşmada, Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş’un eşi Serpil Karakuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın eşi Suzan Yılmaz, başkan yardımcılarının eşleri ev sahipliği yaptılar.

Körfez’den, Kaymakam Hasan Hüseyin Can’ın eşi Şengül Can, Belediye Başkanı İsmail Baran’ın eşi Bilge Baran, Başkan Yardımcısı Selahattin Kabadayıoğlu’nun eşi Rabia Kabadayıoğlu, Başkan Yardımcısı İsa Taş’ın eşi Rukiye Taş ve ilçenin bayan muhtarları ile muhtar eşleri katıldı.

Muhteşem manzara eşliğinde buluşan bayanlar, kısa sürede tanışıp kaynaşırken, bir birilerine hediyeler verdiler. Buluşma sonrasında 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar anıtı ve müzesi ile Gemlik sahili ziyaret edildi.

Türkiye Muhtarlar Derneği Gemlik Muhtarlar Dernek Başkan Yardımcısı  Sevim Koçdemir yaptığı hoş geldiniz konuşmasın da, “ Sizleri Gemlik’te ağırlamaktan çok mutluyuz, yemeğin adını dostluk koyduk bundan sonra Körfez ilçe bizim dostumuzdur. Sizleri her zaman Gemlik’te ağırlamaktan mutluluk duyarız” dedi.

Körfez İlçe Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Aynur Şöhretli Yiğit yaptığı konuşmada, “Öncelikle sizlere Körfez Kaymakamımız Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanımız İsmail Baran'dan selamlar, sevgiler getirdik. Bugün sizlerle olmaktan büyük keyif aldık. Bu organizayonda emeği geçen, başta Türkiye Muhtarlar Derneği Gemlik şubesi Başkan yardımcı Sevim Koçdemir'e, Gemlik Kaymakamlığı'na, Gemlik Belediyesi'ne teşekkür ederim. Bizler de sizleri Körfez’de ağırlamaktan onur duyarız. Organizayon da başından sonuna kadar bizleri yalnız bırakmayan, Körfez Belediyesi Muhtarlar Müdürü Özcan Efe ve ekibine teşekkür ederim. Ayrıca, yapılan dostluk yemeğine Bursa bölgesinden katılım sağlayan, Yıldırım ilçesi Siteler Mahalle Muhtarı Selma İncesu, Nalbantoğlu Muhtarı, Gönül Metelikçi'ye, Gemlik Gençali Muhtarı, Mürvet Günay'a, Karacaali Muhtarı Göksal Noca'ya bizleri yalnız bırakmadıkları ve programa renk kattıkları için, teşekkürlerimi şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751