Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli Trafik Kazası geçirdi.

Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli, trafik kazası geçirdi. İddialara göre; Körfez İlimtepe yolu üzerinde Sevindikli köyüne giden Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli'nin de içerisinde bulunduğu makam aracı ile karşı şeritten yokuş aşağı inen bayan sürücü Yeter Şiret idaresindeki 41R5866 plakalı araç çarpıştı. Yeter Şiret'in direksiyon hakimiyetini kaybederek aracı kaydırdığı, Faruk Denli'nin içinde bulunduğu araca göbekten çarptığı öğrenildi.

 

BİLİNCİ KAPALI

Kazada makam şoförü Ümit Küçük'ün kaburgaları kırılırken, Faruk Denli'nin ağır yaralandığı, fen işleri müdürü Mehmet Fahri Altunakar'ın ise yara almadan kazadan kurtulduğu öğrenildi. Bayan sürücü Yeter Şiret'in ise durumunun iyi olduğu ve ayakta tedavi edildiği bilgisine ulaşıldı. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Faruk Denli'nin durumunun ağır ve bilincinin kapalı olduğu ifade edildi. Denli, yoğun bakımda tedavi altına tutuluyor.

BARAN, BAŞHEKİMDEN BİLGİ ALDI

Belediye Başkan yardımcısı Faruk Denli ve beraberindeki mesai arkadaşlarının kaza geçirdiğini duyan yakınları ise hastaneye akın etti. Başta Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın danışmanı, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, belediye başkan yardımcıları, belediye meclisi üyeleri ve kazazedelerin aileleri hastanede, yakınlarından bir haber alabilmek için hastaneye koştu. Belediye Başkanı Baran’ın Başhekim Soner Şahin’in odasına giderek Denli’nin sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Belediye Başkan yardımcısı İsa Taş ise hastane önünde gazetecilere Denli’nin sağlık durumu hakkında bilgilendirmede bulundu.

 

BAŞKAN YARDIMCISI AÇIKLAMADA BULUNDU

Denli’nin sağlık durumu hakkında basın mensuplarına açıklamada bulunan Körfez Belediye Başkan yardımcısı İsa Taş, “Kendisi ilçedeki çalışmaları yerinde görebilmek için Sevindikli Köyü’ne gidiyordu. İlimtepe’de oturan bir kardeşimiz araca vurarak kaza meydana geliyor. Allah kendisini ailesine ve bizlere bağışlasın. Ama umuyorum ki bu kazayı en iyi şekilde atlatacaktır” dedi. Uyutulan Faruk Denli’nin, beyin kanaması sonrası başında ödem oluştuğu ve ödemin durumuna bakılması sonrası gerekli görülürse yeniden uyutulacak, gerekli görülmez ise Denli yoğun bakıma alınarak ilaç tedavisine başlanılacağı kaydedildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817