Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran; Tarihi değerlerimiz  bizler için önemli

 Tarihi İstasyon Camii’nin restorasyon ve çevre düzenlemesi çalışmalarında da sona doğru gelindi

 Körfez Belediyesi, ilçeyi dev yatırımlar ve projelerle geleceğe taşırken, diğer yandan halkımız ve Körfez için önemli olan değerlerimizi koruyor, onları daha sağlam ve güvenli hale getiriyor. Atalar Mahallesi’nde bulunan Tarihi İstasyon Camii’nde de bu kapsamda restorasyon ve çevre düzenleme çalışması başlatılmıştı. Çalışmalarda sona doğru gelindi.

VATANDAŞ MEMNUN

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da Tarihi İstasyon Camii’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi, namaz sonrası da cemaatle bir araya gelerek sohbet etti. Başkan İsmail Baran’a yapılan çalışma nedeniyle teşekkür eden vatandaşlar, “Yoğun mesai harcandı, çok da güzel oldu. Tarihi değerlere verdiğiniz önem nedeniyle teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817