KÖRFEZ BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL BARAN’IN ANNELER GÜNÜ MESAJI
 “Bize merhamet ve iyilik duygularını kazandıran annelerimize minnettarız. Toplumun temelini aile, bir ailenin temelini de anneler oluşturur. Peygamber Efendimizin ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ hadisine muhatap olma şerefine mazhar olan annelere olan gönül borcu ödenemez.

Onlar ki, karşılıksız sevginin, karşılıksız fedakârlığın, karşılıksız bağlılığın eşsiz temsilcileridir. Karşılıksız sevgileriyle bizleri büyüten annelerimizin haklarının ödenmesi asla mümkün değildir. Her türlü zorluğa göğüs geren, her çilenin üstesinden gelen, sabır abidesi annelerimiz, en büyük değerlerimizdir. Geleceğimizin hazırlayıcısı olan annelerimizin yol göstericiliğine ve öğütlerine birer evlat olarak her yaşta büyük ihtiyacımız bulunuyor.

Annelerimizin en değerli hazinemiz olduğunu asla unutmadan onlara her zaman saygıyla yaklaşmamız da en öncelikli sorumluluğumuzdur. Yemeyen yediren, giymeyen giydiren, büyük emeklerle bizleri büyüten fedakâr, cefakâr annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, annelerimizin kıymetini her gün bilinmesi gerektiğini belirtmek istiyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817