KÖRFEZ BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL BARAN’IN BERAT KANDİLİ MESAJI
 Belediye Başkanı İsmail Baran, Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında, Ramazan ayının rahmet, bereket, feyz ve mağfiret gibi tüm değerleri barındırdığını, Berat Kandili'nin de böylesine önemli bir ayın müjdecisi olduğunu anımsattı.

Yüce dinimiz İslam’ın mübarek gecelerinden birini yaşayacağımız Berat Kandili, Müslüman alemine tövbe etmenin ve affedilmenin umudunu açan bir gecedir” dedi. Berat kelimesinin “temize çıkma, arınma” anlamına geldiğini kaydeden Başkan Baran, “Müslümanların, ibadet ve dualarıyla Allah’a yaklaştığı Berat Kandili gönül dünyamızı temizlemek için bir fırsattır. Bu kutlu gecede birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirelim. Kırgınlıklarımızı bir kenara bırakarak büyüklerimizden hayır duaları alalım. Bu mübarek gecede sevdiklerimiz, ülkemiz ve tüm Müslümanlar için dua edelim” ifadelerini kullandı.

Hayırlara Vesile Olsun

Berat Kandili’nin hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Baran, şunları kaydetti: “İslam aleminin mübarek geceleri olan kandiller tüm Müslümanlar için barış ve huzur ikliminin yeşerdiği manevi anlardır. Berat Kandili vesilesiyle birbirimize sevgi, saygı ve hoşgörüyle yaklaşalım. Kardeşlik bilinciyle, ihtiyaç sahiplerine yardım elimizi uzatalım.” İnsanoğlunun en büyük zenginliğinin iyi ve temiz duyguları olduğunu belirten Başkan Baran, “Mübarek Ramazan Ayı’nın müjdecisi olan Berat Kandili’nin tüm İslam alemine ve ülkemize; birlik, beraberlik, huzur ve barışa vesile olmasını diliyorum. Başta Körfezli hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam Aleminin Berat Kandili mübarek olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817