Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın Kurban Bayramı Mesajı

04 Ekim Cumartesi günü kutlanacak olan Kurban Bayramı öncesinde bir kutlama mesajı yayınlayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Bilindiği gibi, bayramlar sevincin ve mutluluğun paylaşıldığı, günlük hayatın getirdiği her türlü üzüntü ve dargınlığın unutulması, küskünlüklerin terk edilmesi ve sevgiyle kucaklanılması gereken özel günlerdir. Kurban Bayramının, bir yandan duyguların tazelenerek, ruhların dinlendirilerek bir yandan da geçen zamanın muhasebesi yapılarak geçirilmesi yararlı olacaktır. Sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın, dargınlıkları aradan kaldırıp yeniden kucaklaşmanın, duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı böyle zamanların çoğaltılması ve her günün bayram gibi yaşanabilmesi için gayret sarf etmeliyiz. Kurban Bayramı ve diğer özel günlerin bizlere hatırlattığı en önemli husus budur. Bayramı’nın ülkemiz ve milletimiz için önemini anlamanın yanı sıra dünya çapında savaş, açlık, yoksulluk ve zulüm altında olan insanların sıkıntılarını paylaşmak, onları da hatırlamak büyük önem arz etmektedir. Dualarımızda ve Kurban Bayramı sevincimizde tüm insanlarla birlikte İslam Âlemi’ni de unutmamak gerekir” dedi.

Başkan Baran, “Bayramda Ecdadımızı ve Atalarımızı Unutmamalıyız”

Bayram ve diğer özel günlerde büyüklerin ve bu vatanı bizlere emanet eden atalarımızın hatırlanması gerektiğini savunan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Bize bu yurdu armağan edenleri, bütün şehit ve gazilerimizi, hayatını bu ülkenin birlik ve bütünlüğüne, gelişmesine adayan isimsiz kahramanları bu bayram günlerinde de saygı, minnet ve rahmet ile anmak hepimizin vefa borcudur. Körfez’de yaşayan tüm hemşerilerimizin Kurban Bayramını en samimi duygularımla tebrik ediyor, sevdikleriyle beraber daha nice bayramlara, sağlık ve mutluluk içinde ulaşmalarını yüce Allah'tan temenni ediyorum" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817