KÖRFEZ BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL BARAN’IN YGS MESAJI
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, sınava girecek tüm öğrencilere başarılar dileyerek, gençlere seslendi; “Sevgili gençler uzun süredir hazırlandığınız bir sınava gireceksiniz. Bu sınav siz, geleceğiniz ve aileniz için çok önemli ancak YGS her şeyin başlangıcı ya da sonu değildir" dedi.

Belediye Başkanı İsmail Baran, “Bu sınavda başarılı olmanız hiç şüphesiz hem sizler hem de ülkemiz için çok değerli kazanım olacaktır. Sizler, aileleriniz ve öğretmenleriniz bu sınav için çok emek harcadınız, ter döktünüz. Eğitim hayatınızın en önemli dönemi ve tamamlayıcısı olacak olan üniversiteye ilk adımı atmak için vereceğiniz bu ilk sınavın heyecanını sizlerle birlikte ben de paylaşıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; Milletimize, Ülkemize ve Körfezimize önemli hizmetler vereceğine inandığımız siz gençlerimizin gireceğiniz bu sınavda emeklerinin karşılığını almalarını diliyor, bir kez daha sizlere başarılar ve kolaylıklar temenni ediyorum. Cenab-ı Hak hepinizin yardımcısı olsun” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817