Körfez Belediye Meclisi toplandı

Körfez Belediye Meclisi gündeminde yer alan 8 maddeyi görüşmek için toplandı. Meclis verilen 1 önerge ile birlikte 9 maddeyi görüşerek karara bağlamış oldu.

 

Körfez Belediye Meclisi, belediye başkan Yunus Pehlivan başkanlığında toplandı. Şener Söğüt, Yusuf Eryarsoy, Turgut Çelikel, Hüseyin Tunç, Metin Özkan, Zeynel Sarıkaya ve Tekin Durmuş’un katılmadığı toplantıda 24 üye hazır bulundu. 07.06.2013 tutanak özetinin oylanmasından sonra gündemdeki diğer imar maddeleri oylandı.

 

Dubai Port Limanı Gündeme Geldi

Son zamanlarda medyada yer alan Dubai Port Liman çalışmasına mahkeme durdurma kararı aldı haberlerine açıklık getiren Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan “Mahkemenin yürütmeyi durdurun yönündeki bir kararına karşı gerekli işlemi yaparız. Fakat söylendiği gibi bir yürütmenin durdurulması yönünde bir karar yok. Bu durumda yasal olarak bizimde yapacağımız herhangi bir şey olamaz. Dubai Port’un ruhsatı da var” şeklinde açıklama yaptı. Konu ile ilgili konuşan meclis üyesi Av. Sedat Çoruh dava dosyalarını incelediğini çevrecilerin açtığı davada mahkemenin yürütmenin durdurlması yönünde bir karar vermediğini söyledi.

 

Gündem maddelerinin görüşülmesinin sonunda belediyenin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi veren başkan Pehlivan Petkim Önü battı-çıktının alt kısmının önümüzdeki Çarşamba günü trafiğe açılacağını, üst kısımda da on beş günlük bir çalışma ile bitirileceğini belirtti. Pehlivan belediye hizmet binası yanında yapılan otoparkında önümüzdeki hafta kullanıma açılacağını söyledi.

 

Meclisin görüşmeleri sonunda Başkan Pehlivan herkesin Ramazan ayını tebrik ederek, tüm dünya için birlik, beraberlik, dostluk temennilerinde bulundu.

 

 

Körfez Belediye Meclisi’nin bir sonraki toplantısı 2 Ağustos 2013 Cuma günü sat 15.00’da gerçekleştirilecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817