Körfez Belediye Meclisinde Denetim Komisyonu Seçildi

Körfez Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Yunus Pehlivan başkanlığında toplandı. Faruk Denli, İsmail Baran, Melek Çelik, Sedat Çoruh ve Cemil İpşir’in katılmadığı toplantıda 26 üye hazır bulundu. Yeni yılın herkese iyilikler getirmesi temennisi ile sözlerine başlayan Körfez belediye Başkanı Yunus Pehlivan meclis üyelerine bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Aynı meclis üyeleri ile iki meclis daha birlikte olacaklarını belirten Pehlivan “Kentimiz için yine önemli kararlara imza atacağız” dedi.  Ocak Meclisinde, İmar ve Bayındırlık Komisyonu görüştükleri üç maddede süre uzatımı isterken, bir başka madde de yine aynı komisyona havale edildi. Verilen önerge ile gündeme alınan kış aylarında artan hava kirliliği görüşülmek üzere Çevre ve Sağlık Komisyonu’na havale edildi.

 

Mecliste, 5 kişiden oluşan denetim komisyonu için seçim yapıldı. Komisyonda Ak Parti’den Fadıl Durmaz, Metin Özkan, Mehmet Ali Tosun ile Turgut Caferoğlu yer alırken, CHP grubundan Musa Dere Denetim Komisyonuna seçildi. Toplantının sonunda ülke gündeminde yer alan konular konuşuldu. Gündeme dair değerlendirme yapan Başkan Pehlivan Türkiye’de yaşanan olayları büyük bir trafik kazasına benzetti. Olayların iç içe sokularak kriz yaratılmak istendiğini söyleyen Başkan Pehlivan “Büyük bir trafik kazasında beyinde ödem oluşmuş ve kırıkları olan hastaya ilk müdahale, ödemi ile ilgili olur. Kırıklar daha sonra tedavi edilir. Birbirinden ayrı birçok mesele iç içe giydirilerek Ülkemizde büyük bir kriz oluşturulmak isteniyor.” şeklinde konuştu.

 

Körfez Belediye Meclisi’nin bir sonraki toplantısı 3 Şubat 2014 Pazartesi günü saat 15.00’de gerçekleştirilecek.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817