Körfez Belediye Meclisinde Yardım Yağdı

Körfez Belediye Meclisi, Hüseyin Tunç’un izinli olduğu oturumda meclise verilen 1 önerge ile birlikte 8 maddeyi görüşerek karara bağlamış oldu. Toplantıda, imar değişikliklerinin yanı sıra Yukarı Hereke okul alanında, bahçesinin bir köşesinde vatandaşa ait binanın kaldırılması ve enkaz bedelinin ödenmesi oy birliği ile kabul edildi. Meclis toplantısında, 2013 Mali yılı bütçesine 21 milyon ek ödenek getirilmesi maddesi Plan ve Bütçe komisyonuna havale edildi. Körfez İlim Yayma Cemiyeti yönetiminin yurt yapmak için müracaat ettikleri yardım talebi oy çokluğu ile kabul edildi. Kabul edilen madde ile Körfez İlim Yayma Cemiyetinin yurt yapımında Körfez Belediyesi tarafından 20 bin lira ayni yardım yapılacak. Konu ile ilgili konuşan başkan Pehlivan “kamu yararı bulunan tüm kuruluşlara yardım yapıyoruz ve bundan sonrada yardımlarda bulunacağız” dedi.

Ağustos Ayı olağan Meclis toplantısında ilçedeki 1. ve 2. amatör spor kulüplerine 12.000’er TL ve Bal liginde bulunan kulüplere 50.000 TL tutarında ayni yardım yapılması kararlaştırıldı. Sporun her dalını önemsediğini belirten Başkan Pehlivan “İlçemizde bulunan amatör spor kulüplerine her konuda destek oluyoruz ve olmaya devam edeceğiz. Amacımız gençlerimize spor imkanı sağlayan amatör kulüplere ve bu kulüplerdeki sporcularımıza destek olmak; onların başarılarına bir anlamda katkıda bulunmaktır.” diye konuştu.

Meclis toplantısında Gündemin son maddesinin görüşülmesinin ardından Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, 05 Ağustos 2013 Pazartesi saat 16.00’da toplanmak üzere meclis oturumunu kapattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817