Körfez Belediyesi, 5 Bin Kase Aşure Dağıttı

Son olarak Körfez Belediyesi de bugün gerçekleşen etkinlikle vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Tütünçiftlik Viyadüğü altında düzenlenen programda ilçede yaşayan vatandaşlara toplamda 5 bin kase aşurenin dağıtıldığı açıklandı. Körfezlilerin büyük ilgi gösterdiği aşure etkinliğine ilçe protokolü de büyük ilgi gösterdi.

SİYASİLER DE KATILDI

Törene katılanlar arasında; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Büyük Birlik Partisi (BBP) Körfez İlçe Başkan Yardımcısı Kadir Er, AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKANLAR DAĞITTI

Program sırasında belediye başkanı Şener Söğüt ile siyasi partilerin ilçe başkanları sıraya girerek ikramların tadına bakmak isteyen vatandaşlara bizzat aşure dağıttı. Başkan Şener Söğüt yaptığı açıklamada, etkinliklerine büyük ilgi gösteren Körfezlilere teşekkür etti ve tüm ülke halkının Muharrem ayını bir kez daha kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817