Körfez Belediyesi Ailesi  İftarda Bir Araya Geldi

Körfez Belediyesi’nin geleneksel personel iftarı, Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Başkan İsmail Baran ve eşi Bilge Baran’ın ev sahipliğindeki programa, Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve belediye personeli dışında; AK Parti Milletvekili adayı Dr. Hakan Höbek, AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt, Belediye-İş Sendikası Eğitim ve Basın-Yayın Genel Sekreteri Bayram Özkan ile Kocaeli Şube Başkanı Osman Şar da katıldı. Başkan İsmail Baran iftar öncesi masaları tek tek dolaştı ve çalışanlarla sohbet etti.

BÜYÜK İŞLER BAŞARDIK

İftar öncesinde kısa bir konuşma yapan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Bu güzel günlerde de rabbim yaptığımız dualarımızı, tuttuğumuz oruçlarımızı kabul eylesin inşallah. Körfez’de güzel işler başardık. 162 binlik nüfusa sahip ilçemizde büyük yatırımları hayata geçirdik. 4 yılda 400 milyon liralık yatırım büyük başarı. Bu başarı sadece benim değil, hepimizin başarısıdır. Büyük işleri birlikte başardık” ifadelerini kullandı.

KÖRFEZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Rekor bütçelerle rekor yatırımların hayata geçtiği Körfez’de daha yapılacak çok işin olduğunu belirten Başkan İsmail Baran, “Körfez için hep beraber dün ve bugün nasıl çalıştıysak, yarın da çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. Milletvekili adayı Dr. Hakan Höbek de Körfez’deki birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, çalışmalarda kolaylıklar diledi. Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrası oruçlar açıldı, personel de kaynaşma imkanı yakaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817