Körfez Belediyesi Atık Toplamada Dev Bir Adım Attı
 Körfez Belediyesi, atık toplama ve temizlik hizmetlerini daha etkin bir halde sürdürebilmek için bünyesine iki adet Sıkıştırmalı Araç kazandırarak atık toplama çalışmalarıyla ilgili önemli bir adım attı.

Geleceğine Sahip Çıkan Bir Belediye

Çevre temizliği konusunda büyük mesafe kat eden, atıkları ekonomiye kazandıran Körfez Belediyesi, kentin çeşitli noktalarına yerleştirdiği atık toplama konteynerlerini ve kutularının sayısını, temizlik faaliyetlerinde kullanılan araçların sayılarını arttırarak çevreyi en iyi şekilde koruyor, geleceğe sahip çıkıyor. Çalışmalar kapsamında okullarda başlatılan seminerler ve toplantılarda geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza gerekli bilgiler aktarılıyor.

Halkın Taleplerini En İyi Şekilde Karşılanıyor

Bu kapsamda, suyun, havanın, toprağın kirletilmesini ve sera gazı emisyonunu minimize edip, kaynakların sürdürülebilir yönetimini sağlamak amacıyla ambalaj atıklarının geri dönüşümü konusunda sadece öğrencileri değil esnafı ve Körfez halkını gerekli konularda bilgilendiren Körfez Belediyesi, halkın taleplerini en iyi şekilde karşılamak amacıyla belirlenen saatlerde çevreye ve atık kutularına bırakılan atıkları topluyor. Körfez Belediyesi ayrıca, bünyesine kazandırdığı sıkıştırmalı araçlarla sadece Körfez halkının değil sanayi kuruluşlarının da isteklerine cevap verecek.

Başkan Baran, “Hizmet Kalitemizi Arttırmak İçin Önemli Adımlar Atıyoruz”

Sıkıştırmalı araçlar her gün belirli programlar dahilindeTütünçiftlik, Yarımca, Hereke bölgelerini tarayarak atıkları titizlikle toplayacak. Körfez her zaman her şeyin en iyisine layık diyen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Bünyemize yeni kazandırılan araçlarla birlikte genişleyen hizmet alanımıza daha seri hizmetler götürebileceğiz. Hizmet kalitemizi artırmak için önemli adımlar attık, atmaya da devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817