banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Körfez Belediyesi Bayramda da Durmayacak
 Körfez Belediyesi bayram süresince Körfezin huzuru ve güvenliği için 24 saat boyunca hizmet verecek.

Körfez Belediyesi Zabıta Amirliği, Fen İşleri Amirliği ekipleri, Temizlik İşleri Müdürlüğü bayram süresi boyunca 24 saat vardiyalı nöbet sistemi ile hizmet verecek. Bayram öncesi Körfez Belediyesi İlçenin genelinde ve Kurban Pazarında geniş kapsamlı bir çalışma başlattı. Vatandaşların temiz ve hijyenik bir ortamda bayram geçirmeleri için cadde ve sokaklarda ummalı bir çalışma başlattı.

 

Körfez Belediyesi 24 Saat Hizmet Verecek

Bu kapsamda Zabıta ekipleri vardiya usulü arife ve bayram günleri boyunca hizmet verecek. Ayrıca ekipler seyyar satıcılar ve dilencilere karşı gereken önlemleri alacak. Temizlik İşleri Müdürlüğü ise Arefe günü komple diğer günler ise 2 vardiya şeklinde sabah 7 gece 12 şeklinde nöbetçi ekipler Körfez Belediyesine ait araçlar ile birlikte görevinin başında olacak. Bayram boyunca temizlik aracı, kaldırım yol süpürme aracı görev yapacak. İtfaiye ekipleri bayram boyunca yangın, kaza, doğal afet gibi durumlara karşı gece gündüz teyakkuzda olacak.

 Başkan Baran, “Körfez Bayrama Hazır”

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran bayramın vatandaşlar açısından olumlu geçmesi için belediyecilik anlamında hazır olduklarını dile getirdi. Körfez Belediyesi’nin bu bayramda da vatandaşların rahatı için çalışacağını aktaran Baran, “Belediyemiz bayramların vatandaşlarımıza belediyecilik açısından olumlu geçmesi için çalışmalarına devam etmektedir. Bu Ramazan Bayramı’nın da sorunsuz geçmesi amacıyla ekiplerimiz hazır kıta çalışmalarını sürdürecektir. Tüm ekiplerimiz kentimizin istekleri ve sorunları karşısında hemen müdahale edecek şekilde işleyişini sürdürecektir” dedi.

Bayramda da kentte belediyecilik ile ilgili her şeye hazır olduğunu belirten Başkan Baran, "Körfez Belediyesi bayramın esenlik içinde geçmesi için tüm tedbirlerini aldı. Belediyeniz 24 saat esasına göre çalışmalarını bayramda da sürdürecektir. Belediye hizmetlerinin tam anlamı ile yürütülmesi için tüm birimlerimiz nöbetleşe çalışmalarını sürdürecek. Zabıta ekiplerimiz bayram boyunca kentte çeşitli noktalarında görev yapacak. Mezarlıklarımızda da en iyi hizmeti vereceğiz. Temizlik ekiplerimiz de bütün personeli ile kentin en uygun şekilde temiz olması için gayret edecektir. Mezarlıklarımızda da vatandaşlarımızın hayatını kaybeden akrabalarına ziyarete gittiklerinde rahat olabilmeleri için çalışmalarımız tamdır. Bunun yanında belediyemizin her birimi personelini nöbet esası ile çalıştırarak saat farkı gözetmeksizin müdahalelere hazır bulunacak. Biz vatandaşlarımızın da gördükleri eksiklikleri ve aksaklıkları bize bildirmelerini istiyoruz. Bu sayede hemen müdahale etme imkanına kavuşmuş olacağız” dedi. 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826