KÖRFEZ BELEDİYESİ BOŞ ARAZİLERİ TEMİZLEMEYE DEVAM EDİYOR

Araziler Kötü Görüntüsünden Arındı

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Fatih Caddesi Cevher Dudayev Caddesi ve Kaşkaldere sınırı arasındaki 8 dönümlük alanda bulunan çalıları greyder yardımı ile temizleyerek kötü görüntüsünden arındırdı. Yetkililer, boş arsa ve kaldırımlarda büyüyen otların zaman zaman yangınlara neden olduğunu belirterek, bunu ortadan kaldırmak ve bu alanların temizlenmesi amacıyla bu çalışmaların devam edeceğini bildirdi.

Halkın Taleplerine Ayrı Önem Veriliyor

Belirli programlar dahilinde devam eden çalışmalarda belediye ekipleri halkın taleplerini de büyük önem gösteriyor. Kent genelinde mahalle sakinlerinin istek ve talepleri üzerine binalar arasında bulunan boş arazideki otların biçilmesi, atıkların temizlenmesi ve toprak yığınının kaldırılması çalışmaları için belediye ekipleri ayrı bir gayret sarf ediyor. Çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade eden mahalle sakinleri Körfez Belediyesi’nin göstermiş olduğu hassasiyete teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817