banner2779
banner2752
banner2750

Körfez Belediyesi Çalışanlarına Çifte Bayram Sevinci Yaşatıyor
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, bayram öncesi Belediye personeline bayram ikramiyelerini dağıtarak çalışanların yüzünü güldürdü.

Çalışanlarının hakkını her zaman gününde ödeyen Körfez Belediyesi, görev yapan personelinin tamamına Kurban Bayramı öncesi ikramiye sevinci yaşattı. Belediye bünyesinde görev yapan memur, işçi ve taşeron çalışanlarının bayram öncesi ikramiyelerinin yatırılması talimatını veren Başkan Baran, tüm belediye çalışanlarının bayramlarını önceden kutladı.  Göreve geldiği günden itibaren personeline verdiği önemi her fırsatta gösteren ve yerine getiren Belediye Başkanı İsmail Baran bayram öncesi personeline ikramiye vererek çalışanların yüzünü güldürdü.

Başkan Baran, “Biz Büyük Bir Aileyiz”

Biz her zaman büyük aileyiz diyen Başkan Baran, “Çalışanlarımızın alın teri kurumadan alacaklarını ödüyoruz” dedi. Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Belediyesi olarak çalışanların maaş, ikramiye ve diğer alacaklarını her zaman tam ve zamanın da ödediklerini belirtti. Başkan Baran, “Körfez Belediyesinin bu zamana kadar başarılı olmasının sebebi çalışanlarımızın özverili bir şekilde yorulmadan görevlerini yapmasıdır. Ve arkasındaki en büyük neden ise Aile içindeki huzurlu çalışma ortamının bulunmasıdır” dedi.

Başkan Baran, “Çok Şükür İşçimizin Alın Teri Kurumadan Hakkını Veriyoruz”

Belediyemizde çalışan her personele ikramiyelerini dağıttıkları belirten Başkan Baran, “Belediyemizdeki personelimizin tamamının hakkı her zaman kuruşuna kadar ödenmektedir. Çok şükür işçimizin alın teri kurumadan hakkını veriyoruz. Vermeye de devam edeceğiz. Onların sayesinde Körfez bu kadar güzel noktalara geldi. Ben tüm personelimize özverili çalışmaları ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Çalışanları Başkan Baran’a Teşekkür Etti

Ayrıca Belediye Başkanı İsmail Baran’ın ikramiye vermesi, personel tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Çalışanlar, “ikramiyelerimizi Bayram öncesi vererek bizlere çifte kurban bayramı sevinci yaşatan Belediye Başkanımız Sayın İsmail Baran’a teşekkür ediyoruz.” diye konuştular.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751