Körfez Belediyesi Çalışıyor, Körfez Gelişiyor

Körfez tarihinin en büyük projeleri ve çalışmalarını birer birer hayata kazandıran Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Oluşturulan profesyonel altyapısıyla Körfez halkına başarılı hizmetler sunan Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’i marka şehir yapmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti. Körfez’in geleceği noktasında, tüm sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşlarıyla fikir alışverişine ve ortak çalışmalara önem verdiklerini vurgulayan Başkan Baran, “Körfez halkıyla birlikte iç içe birlik ve beraberlik çerçevesinde halkımızın istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz” dedi.

Hereke’de hayata kazandırılmaya başlanılan projeleri yerinde inceleyen Başkan Baran çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. Belediye Başkanı İsmail Baran’a, Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli eşlik etti.

Hereke Şirinyalı Sahili Cazibe Merkezi Olacak

Sahil şeridinde başlayan çalışmalar hızla ilerlerken yapılan çalışmalar da belirginleşmeye başlıyor. Başkan Baran, yetkililerden sahil şeridinde başlatılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 1.5 kilometre uzunluğunda Körfez-Hereke Şirinyalı’da 1. etap sahil düzenlemesi kapsamında, sahil şeridinde yol ve ahşap bordür, yeşil alan düzenlemesi, piknik masaları, kameriyeler, çeşmeler yapılıyor.

Hereke’de Minibüsçülere Dinlenme ve Durak Yeri Yapılıyor

Taksici esnafına yeni yerler ve modern duraklar kazandıran Körfez Belediyesi şimdi de Hereke minibüsçü esnafı için Dinlenme ve Durak yapımına başladı. Yapımına başlanan projenin içerisinde birçok yenilik ve özellik olacak. Minibüsçüler tarafından merakla beklenen projenin temelli kısa sürede içerisinde atılmasına rağmen çalışmalar ilerleyerek devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Baran “Hereke bölgesinde yaptığımız çalışmalar turizmin canlanmasına da katkı sağlayacaktır” dedi.

Başkan Baran, “Körfezin Gelişimine Yönelik Çalışmalar Yapıyoruz”

Belediyecilik hizmetlerinin önemine değinen Başkan Baran, “Körfez Belediyesi’nin gücü var. Bizler belediyecilik yapıyoruz. İlçemizin gelişimine yönelik çalışmalar yapıyoruz, Körfez örnek bir ilçe olsun istiyoruz. Tarihi eserlerde de, sporda da, turizmde de Körfez örnek olsun istiyoruz. Körfez, zaten bugün dahi, pek çok ilçeye örnek oluyor, bunun devam etmesini istiyoruz. Körfez Belediyesi olarak yaptığımız hizmetlerin faydalarını ve Körfez’in daha da ileriye gittiğini hep birlikte göreceğiz” diye konuştu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emine ercan 9 yıl önce

guzel calismalar tebrkler.fakat hala ilimtepeyle ilgili ciddi bir baslangic yok.ne zaman olacak bu baslangic acaba?

banner2817