banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR, KÖRFEZLİLERİN YAŞAM KALİTESİ YÜKSELİYOR
 Körfez’de Yaşam Estetik ve Kalite Kazanıyor

120 personelle 7 gün 24 saat hizmet veren Körfez Belediyesi temizlik ekipleri, daha temiz bir Körfez için çalışmalarını sürdürüyor. Kentin her gün değişik noktalarında “her şey KÖRFEZ için” anlayışıyla çalışma yürüten Körfez Belediyesi, temizlikten köprü-alt geçit bakım ve onarımına, parklarda düzenlemeden kente estetik kazandırmaya kadar birçok alanda faaliyet yürütüyor.

Temizlik ve Bakım Onarım ekipleri günlük rutin çalışmalarının yanı sıra Körfezlilerin Çağrı Merkezine (500 00 50) yaptıkları ihbar ve isteklerle belirlenen program dahilinde kentin dört bir tarafına dağılarak kent yaşamına estetik ve kalite kazandırmak için de çaba gösteriyor. Her gün binlerce insanın kullandığı kavşak, cadde, üst ve alt yaya geçitlerin rutin temizliğini yapan ekipler, onlarca farklı bakım onarım faaliyeti ile de Körfezlilerin güvenli kent ortamında yaşamasını sağlamak için yoğun uğraş veriyor.

Güçlü Filo, Etkin Hizmet

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, araç filosuna yeni eklenen süpürge ve çöp arabalarıyla daha etkin hizmet sunuyor. Ekipler başta pazar yerleri olmak üzere, cadde, sokak ve kaldırımı deterjanlı suyla yıkıyor. Araç filosuna yeni eklenen çöp konteynırı yıkama aracıyla Körfez sınırları içerisinde bulunan bütün çöp konteynırları ortalama 15 günde bir hijyenik suyla dezenfekte ediliyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751