banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KÖRFEZ BELEDİYESİ CEP UYGULAMASI  BEĞENİLDİ

Uygulama kısa sürede tanınıp, yaygın olarak kullanılırken, hizmet almak için belediyeye gelen vatandaş sayısı da büyük oranda düştü.

Orhan Tuna Müdürlüğünde ve Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan denetiminde çalışma yapan, Körfez Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından hazırlanan Mobil Uygulama App Store ve Google Play Store larda yerini aldı.

Körfez Belediyesi ile ilgili haberler, duyurular ve ihalelerin gösterildiği, çek-ilet menüsü ile ilgili yerin fotoğrafını çekerek ve sorunu yazarak anında çözüm merkezine iletildiği, e-imar uygulaması ile parsellerin imar durumlarının gösterildiği, emlak vergi borcunun sorgulanıp ödenebildiği, nöbetçi eczanelerin duyurulduğu ve yol tarifi alınabilen ve daha birçok özelliğin bulunduğu mobil uygulama Körfez halkı tarafından beğeni ile karşılandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826