Körfez Belediyesi “Çöp Evi” Temizledi
 Evlerden, okullardan, kurum ve kuruluşlardan atıkları toplayan, ilçenin temizliği için 24 saat aralıksız çalışan Körfez Belediyesi, belediye çağrı merkezlerine gelen çağrıları da anında çözüme kavuşturuyor.

Sokakların, caddelerin ve kaldırımların gün boyu temiz kalması, insanların daha sağlıklı bir çevrede yaşaması için gece gündüz çalışan Körfez Belediyesi ekipleri, vatandaşları çöpler konusunda uyarıyor. Bu kapsamda Çamlıtepe Mahallesi Yunus Emre Caddesi numara: 119 adresinde mahalle sakinlerinin belediye çağrı merkezlerine bıraktıkları çağrılar sonucunda adreste bulunan bir evin içinde ve bahçesinde biriken çöplerin çevreye ve insan sağlığına zarar verdiği tespit edildi.

Yapılan Denetlemeler Sonucu Adreste Bulunan ‘Çöp Ev’ Hem Temizlendi Hemde İlaçlandı

Yapılan incelemeler sonucunda evin sadece çevreye değil insan sağlığına da zarar verdiğini Körfez Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından tespit edildi. Evden çevreye koku yayıldığı şikâyeti üzerine Körfez Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından evde denetim yapıldı. Denetim sonucunda eski gıda maddeleri, giysiler, pet şişeler, teneke kutuları, poşet ve kâğıttan oluşan yıllardır biriktirildiği öğrenilen çöpler toplanarak ekiplertarafından ev temizleyerek ilaçlama çalışması gerçekleştirildi. Körfez Belediyesi Zabıta ekipleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucunda ev temizlendi, etrafa kötü koku yaymaması ve hastalığa neden olmaması için ilaçlama yapıldı. Ayrıca adreste bulunan kişilerin sağlık kontrolü için gerekli işlemler de belediye ekipleri tarafından yapıldı.

Mahalle Sakinleri Belediye Ekiplerine Teşekkür Etti

Ekipler tarafından evden çıkarılan çöpler belediye bünyesindeki araçlara yüklenerek atıldı. Mahalle sakinlerinin artık kendi evlerinde bile kötü kokuyu hissettiklerini, çöp nedeniyle fare ve sineklerden dolayı ciddi şekilde rahatsızlık duyduklarını belirtti. ‘Çöp ev’ diye tabir edilen eve daha sonra belediye temizlik ekiplerinin çöpleri boşaltmasıyla vatandaşlar rahat bir nefes alarak ekipleri alkışladı.

Belediye ekipleri, çözüm masasına gelen istek ve talepleri zaman kaybetmeden değerlendirdiklerini belirtirken, adreste bulunan evden yoğun çöp kokusu geldiği yönündeki talep üzerine evi denetlediklerini ve yapılan incelemeler sonucu evin ilaçlanarak temizlendiğini ifade ettiler.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817