Körfez Belediyesi Eğitime Katkı Paylarının İlk Taksitini Yatırdı
 Körfez’i çağdaş bir geleceğe taşıyan Körfez Belediyesi’nin öğrencilere yönelik projeleri kapsamında 2100 öğrenciye yatıracağı eğitime katkı paylarının ilk taksitini yatırdı.

İlk Taksitler Yatırıldı

Körfez Belediyesi ülkemizin değişik üniversitelerinde eğitim gören öğrencileri bu dönemde yalnız bırakmıyor. Üniversitelerin 4 yıllık fakültelerini bu yıl kazanan ve ailesi Körfez’de ikamet eden ve 2100 öğrenciyi kapsayan eğitime katkı paylarının ilk taksitleri bugün itibariyle hesaplara yatırıldı. Kocaeli’de tek olan bu uygulamanın ilk taksitleri bugün yatırıldı. Körfez Belediyesi Eğitime katkı payları Körfezli öğrencilerin eğitimlerini görmesi için büyük destek sağlayacak.

2100 Öğrenci Her Ay 150 Lira Eğitime Katkı Desteği Alacak

Eğitime dair çalışmalarına ara vermeden devam eden Körfez Belediyesi ve Günışığı Derneği ile ortaklaşa yürüttüğü eğitime katkı projesin de 2100 Körfez’li öğrenciye 150 lira vererek eğitimlerine katkı sağlayacak. Ekonomik zorluklar içinde okumaya çalışan öğrencileri bir nebze de olsa rahatlatacak olan eğitime katkı payları ödenmeye başlandı. Eğitime katkı payı almaya hak kazanan öğrencilere, 6 ay boyunca geri ödemesiz olarak maddi destek sağlanacak.

Eğitime Tam Destek

Kısa süre içerisinde eğitime tam destek parolasıyla yola çıkan ve birçok hizmeti Körfezlilerle buluşturan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran eğitime yapılan desteklerin kesilmeyeceğini aksine yeni projelerle vatandaşa hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817