Körfez Belediyesi Ekipleri Afiş ve Brandaları Topladı

Çevre Kirliliğine Göz Yumulmuyor

Belediye ekipleri, okul duvarlarına, elektrik direklerine, telefon panolarına, telefon kulübelerine, otobüs durakları ve resmi kurumlar gibi asılması uygun olmayan yerlere asılan tanıtım, eğlence gibi reklam içerikli afişleri topladı. El ilanı, broşür ve insert gibi kağıt ürünlerin gelişi güzel dağıtımı sonucu oluşan çevre kirliliğine göz yummayan Körfez Belediyesi, 500 00 50 numaralı çağrı merkezine gelen şikayetleri hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyor.

Ekipler Sokakları ve Caddeleri Adım Adım Gezdi

Konut ve işyerlerine hemen hemen her gün bırakılan çeşitli sektörlere ait tanıtım, bilgilendirme amaçlı broşür, el ilanı ve insertlerin çevre ve görüntü kirliliği oluşturmasına izin vermeyen Körfez Belediyesi Zabıta Ekipleri oluşturulan ekiple birlikte Körfez’in cadde ve sokakları adım adım gezdi. İlk olarak gelen talepleri değerlendiren belediye ekipleri, bırakılan talepleri çözüme kavuşturmanın ardından kentin muhtelif bölgelerinde aynı çalışmayı titizlikle sürdürdü.

Çalışmalar Vatandaşlar Tarafından Beğeniyle Karşılandı

Körfez Belediyesi ekiplerinin belediye kanununda yer alan "Belediyenin izni olmadan, herhangi bir şekilde süreli ya da süresiz, tanıtım amaçlı stant kurulamaz, bilgi broşürü ve el ilanı dağıtılamaz. Belediyenin almış olduğu reklam ilan kurallarına aykırı hareket edilemez" maddesi gereğince yaptığı çalışma vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817