Körfez Belediyesi Futbol Turnuvası Başladı
 Körfez Belediyesi’nin çalışanlar arasındaki dayanışma ruhunun kuvvetlendirilmesi için organize ettiği Birimler Arası Futbol Turnuvası renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvanın başlama vuruşunu Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran yaptı.

Takımlarının karşı karşıya geldiği açılış maçında, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran başlama vuruşunu yaptı. Belediye çalışanları arasındaki sosyal ilişkileri güçlendirmek isteyen Körfez Belediyesi, Birimler Arası Futbol Turnuvası düzenledi. Akay Halı Saha Spor Tesisinde yapılan açılış karşılaşmasında Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Yarpaş Fırın Müdürlüklerinin hazırladığı takımlar galibiyet için mücadele etti.

Turnuvaya Belediye personellerinin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve Körfez Belediyesi çalışanlarının aileleri büyük ilgi gösterdi.

Üç grup halinde 12 takımın yarıştığı organizasyonda, gruplarında birinci olan takımlar bir üst tura yükselecek ve eleme maçları sonunda turnuvanın şampiyonu belirlenecek. Müsabakalarda 120 belediye çalışanı ter dökecek. Final maçı ise 22 Ekim Çarşamba günü Akay Halı Saha Spor Tesisinde gerçekleştirilecek. İlk 3'e giren takımlar kupa almaya hak kazanırken, maçlarda gol kralı ve turnuva şampiyonlarına çeşitli hediyeler verilecek.

Başlama Vuruşunu Başkan Baran Yaptı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın yaptığı konuşma ve akabinde gerçekleştirdiği başlama vuruşu ile Birimler Arası Futbol Turnuvası başladı. Başkan Baran "Körfez Belediyesi büyük bir ailedir, bugün burada büyük aileyi oluşturan tüm birimlerimizin de katılımlarıyla tertip edilen futbol turnuvası için bir araya geldik. Birimler arasında kaynaşmayı ve dayanışmayı teşvik edici spor etkinliklerimizden birisi olan ve bu yıl gerçekleştirdiğimiz Birimler Arası Futbol Turnuvamızın hayırlı olması temennisiyle tüm takımların fair play anlayışı içinde mücadele etmelerini istiyor ve başarılar diliyorum" dedi.

Turnuvanın ilk gününde alınan sonuçlar ise şöyle;

Yapı Kontrol Müdürlüğü 0 -  Park Bahçeler Müdürlüğü 13

Temizlik İşleri Müdürlüğü 13 – Yarpaş Fırın Müdürlüğü 3

12 takımın katıldığı turnuvada 3 grup oluşmuştu.

 

A GRUBU                                                                  B GRUBU

YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ                      ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ

PARK BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ                  ELEKTRONİK BİRİMİ

TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ                   FEN İŞLERİ VE ASFALT

YARPAŞ FIRIN MÜDÜRLÜĞÜ                         İNŞAAT VE BORDÜR

                                

C GRUBU

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ

KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ

KORUMA AMİRLİĞİ

HEREKE KOORDİNATÖRLÜĞÜ



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817