KÖRFEZ BELEDİYESİ FUTBOL TURNUVASI START ALDI
 Körfez Belediye personelinin kaynaşması amacıyla düzenlenen “Birimler Arası Futbol Turnuvası” kuraları çekildi.

Körfez Belediyesi Kültür Müdürlüğünün öncülük ettiği turnuvaya bu yıl 12 takım katılacak. Birimlerden gelen temsilcilerin çektiği kuralarla “Birimler Arası Futbol Turnuvası”na start verilmiş oldu. Turnuva, 22.09.2014 tarihinde Akay Spor Tesislerinde başlayacak. Lig usulü ile oynanacak maçlarda grup maçları sonunda ilk iki sırayı alan takımlar yarı finale kalacak. Düzenlenecek olan turnuvayla birimler arası kaynaşma, moral ve motivasyonun artması amaçlanıyor. Kültür Müdürü Mücahit Bulut, “Belediyemizde birlik ve beraberliğin ön plana çıkacağı bu turnuvada hiç sakatlığın yaşanmamasını diliyorum. Bu yılki turnuvanın hayırlı olması temennisiyle tüm takımların fair play anlayışı içinde mücadele etmelerini diliyorum” dedi.

Başkan Baran, karşılaşma öncesi turnuvaya iştirak eden takımlara başarı dileğinde bulunarak şunları söyledi;“Körfez Belediyesi Birimler arası Futbol turnuvasına iştirak eden takımlarımıza başarılar diliyorum ve sahada da özellikle centilmence futbol oynamanızı istiyorum. Bu tür sportif etkinlikler insan sağlığına olan olumlu etkilerinin yanında barış kardeşlik ve dayanışma duygularını pekiştirmesi bakımından önemli. Turnuvaya katılan tüm birimlerimize başarılar diliyorum” dedi.

 

12 takımın katıldığı turnuvada 3 grup oluştu. Oluşan gruplar şu şekilde,

 

A GRUBU

YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ

PARK BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ

TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

YARPAŞ FIRIN MÜDÜRLÜĞÜ

 

B GRUBU

ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ

ELEKTRONİK BİRİM MÜDÜRLÜĞÜ

FEN İŞLERİ-ASFALT MÜDÜRLÜĞÜ

İNŞAAT-BORDÜR MÜDÜRLÜĞÜ

 

C GRUBU

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ

KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ

KORUMA AMİRLİĞİ

HEREKE KOORDİNATÖRLÜĞÜ





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817